Design

Designul nostru este simplu, curat şi modern, însă obiectivul final este ca el să comunice, să transmită un mesaj utilizatorilor şi, respectiv, să vândă.

Tot ceea ce realizăm porneşte de la obiectivul de a obţine performanţă pentru clienţii noştri.

Comunicarea vizuală poate părea simplă la prima vedere. Însă nu e de ajuns ca ea să fie doar frumoasă. Trebuie să transmită mesajul, să informeze şi, respectiv, să vândă.

Design Web UI/UX

Design Web UI/UX

Design de site-uri şi aplicaţii web

UI/UX – User Interface şi User Experience se referă la designul care îl ajută pe utilizator să îşi atingă obiectivul atunci când accesează o aplicaţie web. Este important ca designul să fie atractiv şi modern, însă scopul esenţial este să fie intuitiv şi să ghideze.

Vom prioritiza uzabilitatea layout-urilor noastre şi vom face un design modern şi atractiv. Vom prioritiza uzabilitatea layout-urilor noastre şi vom face un design modern şi atractiv.

Design de aplicaţii mobile

Design Mobile

Design de aplicaţii mobile

Aplicaţiile mobile sunt viitorul, iar realizarea lor este extrem de delicată. Un design neintuitiv şi neatractiv va diminua succesul unei astfel de aplicaţii. Atenţia la detalii este esenţială, fie că e vorba de un text informativ sau de un buton amplasat necorespunzător.

Acordăm o atenţie ridicată acestui aspect, dezvoltând partea de mobile până la cele mai mici detalii, care în cele mai multe situaţii fac diferenţa şi conduc către un produs online de succes şi eficient.

Design pentru orice formă de print

Design Print

Design de afişe, broşuri, pliante, etc.

Pornind de la ideea conform căreia o imagine face cât o mie de cuvinte, oferim servicii de design publicitar pentru orice format de print. Ne concentrăm atenţia spre un produs final eficient şi care să fie plăcut ochiului.

Design pentru cataloage, meniuri, reviste

Design DTP

Design cataloage, meniuri, reviste, cărţi

Ne concentrăm asupra calităţii proiectelor noastre şi întotdeauna ne asigurăm că produsul final printat corespunde în proporţie de 100% cu designul prezentat în format digital. Vom lucra în strânsă legătură cu printul sau tipografia pentru a ne asigura că specificaţiile tehnice vor fi respectate.

Design pentru identitatea brandului

Design Branding

Creaţie de identitate vizuală

În ceea ce priveşte identitatea unui brand, ne preocupă imaginea prin intermediul căreia o companie se poziţionează în mintea consumatorilor. Realizarea unei imagini de succes implică un proces de realizare complex, în cadrul căruia orice detaliu este important.

Astfel, oferim servicii calitative de realizare logo-uri, cărţi de vizită, ecusoane, insigne şi de personalizarea diferitelor elemente precum obiecte de papetărie cum ar fi agende, pixuri, etc.

Hai să stăm de vorbă

Suntem aici, disponibili în orice moment, gata să ajutăm. Ne-ar face plăcere să discutăm.


Contactează-ne