Dezvoltare

Dezvoltare site-uri web de prezentare, aplicaţii web, template-uri de newslettere sau platforme de ecommerce (magazine online).

Din pasiune pentru ceea ce facem şi cu obiectiv – succesul business-ului tău.

Oferim servicii de programare atent prestate cu atenţia pentru detaliu şi calitate. Vom livra la timp şi vom dezvolta un produs pe măsura aşteptărilor.

Dezvoltare website-uri de prezentare

Website-uri

Dezvoltare website-uri de prezentare

Idei, imagini, gânduri; toate aceste elemente le regăsim în procesul nostru de lucru. Urmărim să livrăm soluţia web optimă pentru a sprijini businessul tău. Dezvoltăm website-uri atent lucrate şi compatibile pe toate browserele şi device-urile utilizatorilor.

Dezvoltare aplicaţii web de orice tip

Aplicaţii web

Dezvoltare software

Poate ai nevoie de un sistem de rezervări, sau o aplicaţie de catering. Te putem cu o astfel de aplicaţie, atent dezvoltată şi testată riguros pentru a ne asigura că nu vei întâmpina niciodată probleme cu ea. Daca ai vreo idee, hai să vorbim!

Dezvoltare newslettere de promovare

Newslettere

Dezvoltare newslettere de promovare

Te putem ajuta cu dezvoltarea unui template de newsletter dinamic şi editabil, uşor de configurat, pe care să il poţi trimite regulat clienţilor tăi. Administrarea acestuia se va face din platforma Mailchimp, iar trainingul tău sau a celui care se va ocupa de mail este inclus in pachet.

Dezvoltare magazine online de orice fel

Magazine Online

Dezvoltare platforma de ecommerce

În funcţie de natura business-ului tău, poate vei avea nevoie de o platformă online unde îţi vei putea vinde produsele. Unii îl numesc magazin online, iar alţii cunosc termenul de ecommerce. Este acelaşi lucru. Dacă ai nevoie de aşa ceva, hai să stăm de vorbă!

Hai să stăm de vorbă

Suntem aici, disponibili în orice moment, gata să ajutăm. Ne-ar face plăcere să discutăm.


Contactează-ne