Marketing online

Optimizare SEO pentru indexarea în motoarele de căutare, realizare de campanii de promovare online, integrarea business-ului şi comunicare în reţelele sociale.

Mediul online poate fi un canal de comunicare şi promovare excelent pentru business-ul tău.

Google, Facebook, Twitter, Instagram – despre asta vorbim. Like-urile şi share-urile vor duce numele business-ului tău în ochii cât mai multor potenţiali clienţi.

Optimizare motoare de căutare

Optimizare seo

Optimizare motoare de căutare

Probabil te gândeşti că dacă ai un site sau urmează să faci unul, acesta va fi afişat printre primele rezultate în urma unei căutări pe Google. Din păcate nu e aşa. Într-o piaţă suprasaturată, lupta pentru prima pagină de rezultate este uriaşă. Site-ul tău necesită un proces riguros de optimizare astfel încât el să urce în acea listă. Iar asta nu se poate întâmpla peste noapte.

Campanii de promovare online

Campanii online

Campanii de promovare online

În contextul în care mediul online găzduieşte competiţia ta, promovarea este dificilă şi costisitoare. Însă fără ea nu vei putea ajunge la oameni. O serie e campanii atent gândite şi cu target bine stabilit îţi vor crea oportunităţi.

Integrare şi comunicare în reţelele de socializare

Social media

Integrare şi comunicare în reţelele de socializare

Strângerea unei comunităţi de oameni interesaţi de produsul sau serviciul tău pe Facebook, Twitter sau Instagram îţi va creşte notorietatea enorm. Este un proces pe termen lung, însă stabilirea unor direcţii de comunicare şi a unor reguli pentru conţinut vor conduce către un rezultat vizibil şi pe măsură.

Hai să stăm de vorbă

Suntem aici, disponibili în orice moment, gata să ajutăm. Ne-ar face plăcere să discutăm.


Contactează-ne